Styret i KWF NORGE

Tommy Edvardsen, 5.dan
President

Klubb: Alta karateklubb​

Jeg startet min karate karriere i Vadsø Karateklubb i 1982 og flyttet til hvor jeg startet opp Alta karateklubb i 1987.

I dag er jeg en av flere instruktører i Alta karateklubb, samt klubbleder med ca. 100 medlemmer. Alta karateklubb har frem til i dag avlet frem 9 sortbelter.

 

Jeg brenner for kyokushin karate, og trener det daglig. Jeg liker samholdet og det er sosiale som karate bringer. Ser hverdag frem til å komme på treningen for å få kunnskap og for å kunne dele min kunnskap.

Maria Rydmark, 1.dan
Visepresident

Klubb: Romerike Kyokushin Karate klubb

Jeg startet min karatekarrière med min datter. Da hun endelig var gammel nok, startet vi å trene sammen med resten av familien min. Nå er barna store, og jeg trener fortsatt karate. Jeg liker samholdet i klubben min, det sosiale inkluderende klubbmiljøet, den fysiske treningen, at jeg alltid blir utfordret til å lære noe nytt i tillegg til de fantastiske trenerne mine. Jeg elsker karate, og kommer nok til å trene til jeg er 100 år hvis jeg kan. 

Roger Vinningland, 1.kyu
Økonomisjef

Klubb: Egersund Kyokushin karateklubb

 

Jeg startet med karate som 12 åring i 1979 og har drevet med dette frem til 1990. Deretter hadde jeg et avbrekk frem til 2013, og var da en av tre personer som startet opp ny karate klubb i Egersund, som i dag har ca. 80 medlemmer. I mine yngre dager deltok jeg i flere Norgesmesterskap og i tillegg deltatt i både British Open og Danish Open i fullkontakt karate.

 

I dag er jeg en av flere instruktører i Egersund kyokushin karateklubb, samt har ansvaret for økonomien i både klubben og i KWF Norge.

Kjell Håkon Falch, 2.dan
Styremedlem

Klubb: Karmsund Kyokushin Karateklubb

 

Jeg startet med kampsport som 12 åring i Haugaland Judo Klubb, og har også trent boksing, Arnis (filippinsk stokkekamp) og ju-jitsu. Jeg startet med kyokushin i Haugesund 1997 og snart har jeg drevet med kampsport i 40 år.

 

Jeg brenner for kyokushin karate, og trener det daglig. Jeg startet opp Karmsund kyokushin karateklubb i 2013 som har 50 medlemmer. Klubben har på denne tiden avlet frem to sortbelter og flere står for tur. Klubben satser på barn og jeg har mottatt hederspris for barn og unge!

 

Jeg har flere NM titler i ju-jitsu kamp (3.plass i nordisk, 6.plass i EM og 7.plass i VM i Bologona). I tillegg har jeg deltatt på flere NC stevner i kyokushinkai, fight og kata.

Kristine Friestad, 7.kyu
Styremedlem

Klubb: Klepp Kyokushin Karateklubb

Jeg begynte å trene karate sammen med barna mine, noe som har gitt meg utrolig mye glede gjennom kjekke og utfordrende treningsøkter. I Klepp karateklubb har vi fantastiske trenere med masse kompetanse, og jeg opplever et veldig godt samhold i klubben. Vi har fokus på et sunt og godt treningsmiljø for barn, ungdom og voksne. Grunnen til at jeg elsker stilarten kyokushin er at det gir økt fokus, fysisk trening, sinnsro og kroppsbeherskelse.

Hermann Aleksander Hoff
Styremedlem

KWF NORGE © 2019 | 

Organisasjonsnummer: 916 229 496 | Vipps: 14457

Følg oss gjerne på sosiale medier

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
KONTAKT OSS