top of page

Styret i KWF NORGE

IMG_6202.jpg
Tommy Edvardsen, 5.dan
President

Klubb: Alta karateklubb​

Jeg startet min karate karriere i Vadsø Karateklubb i 1982 og flyttet til hvor jeg startet opp Alta karateklubb i 1987.

I dag er jeg en av flere instruktører i Alta karateklubb, samt klubbleder med ca. 100 medlemmer. Alta karateklubb har frem til i dag avlet frem 9 sortbelter.

 

Jeg brenner for kyokushin karate, og trener det daglig. Jeg liker samholdet og det er sosiale som karate bringer. Ser hverdag frem til å komme på treningen for å få kunnskap og for å kunne dele min kunnskap.

Kjell Tore Vinningland, 3.dan
Visepresident

Klubb: Egersund Kyokushin karateklubb

Jeg startet med karate som 13 åring i 1977 og holdt sammenhengde på frem til 2001. I løpet av disse årene fikk jeg med meg et par NM titler i tungvekt, og var norges første deltaker i fullkontakt i 1985 (EM i Barcelona). Var i alle årene fram til 2001 aktiv i klubbarbeidet som en av hovedistruktørene og flere med styrearbeid som hhv. kasserer og formann.  

 

Er en av flere instruktører i Egersund kyokushin karateklubb. 

IMG_8196.jpg
Roger Vinningland, 1.dan
Økonomisjef

Klubb: Egersund Kyokushin karateklubb

 

Jeg startet med karate som 12 åring i 1979 og har drevet med dette frem til 1990. Deretter hadde jeg et avbrekk frem til 2013, og var da en av tre personer som startet opp ny karate klubb i Egersund, som i dag har ca. 80 medlemmer. I mine yngre dager deltok jeg i flere Norgesmesterskap og i tillegg deltatt i både British Open og Danish Open i fullkontakt karate.

 

I dag er jeg en av flere instruktører i Egersund kyokushin karateklubb, samt har ansvaret for økonomien i både klubben og i KWF Norge.

IMG_6212.jpg
Kjell Håkon Falch, 2.dan
Styremedlem

Klubb: Karmsund Kyokushin Karateklubb

 

Jeg startet med kampsport som 12 åring i Haugaland Judo Klubb, og har også trent boksing, Arnis (filippinsk stokkekamp) og ju-jitsu. Jeg startet med kyokushin i Haugesund 1997 og snart har jeg drevet med kampsport i 40 år.

 

Jeg brenner for kyokushin karate, og trener det daglig. Jeg startet opp Karmsund kyokushin karateklubb i 2013 som har 50 medlemmer. Klubben har på denne tiden avlet frem to sortbelter og flere står for tur. Klubben satser på barn og jeg har mottatt hederspris for barn og unge!

 

Jeg har flere NM titler i ju-jitsu kamp (3.plass i nordisk, 6.plass i EM og 7.plass i VM i Bologona). I tillegg har jeg deltatt på flere NC stevner i kyokushinkai, fight og kata.

Hogne Kirkeby, 1.dan
Sekretær

Informasjon kommer.

Oddgeir Hovre, 1.dan
Styremedlem

Informasjon kommer.

bottom of page