top of page

Årets instruktører

Som vanlig vil vi ha gleden av å trene karate i nydelige omgivelser med dyktige instruktører. Tradisjonstro tar Shihan Paul Lorist og Shihan Fernando Perez veien til Norge. Vi har også gleden av å ha med Shihan Antonio Pinero med oss i år. Sammen med Shihan Tommy Edvardsen, samt flere andre norske instruktører stiller vi derfor med sterk kompetanse.

antonio-pinero.png

Shihan Antonio Pinero

9.dan

Shihan Antonio Pinero er president i KWF

IMG_5950.jpg

Shihan Paul Lorist

6.dan

Shihan Paul Lorist kommer fra Holland og startet å trene karate i en alder av bare 12 år! Han har et stort talent innen karate og er anerkjent lærer i kampsport. I tillegg til aktivitetene i eget treningsstudio, er han aktiv for den nederlandske Karate Kyokushin Kai Organisasjonen (NKKO).

IMG_7716.jpg

Shihan Fernando Perez

6.dan

Shihan Fernando Perez kommer fra Zaragoza i Spania. Han er elev av Shihan Antonio Pinero og disse to har trent sammen i mange år. Shihan Fernando er ekstremt teknisk dyktig og har alltid skapt mange super talenter i Spania. Han er også ansvarlig for dommerpanelet under alle VM og EM som EKF/ KWF/KWU arrangerer, og har skrevet en bok om våre teknikker.

IMG_3857.jpg

Shihan Tommy Edvardsen

5.dan

Tommy Edvardsen har trent karate siden 1982 og er idag president i KWF Norge. Han var med å starte opp både Alta, Vadsø, Kautokeino og Kvænangen karateklubb, og driver i dag Alta karateklubb med 110 medlemmer. Han er også med på et prosjekt i Finnmark som heter Olympiatoppen, som jobber for å få frem de beste trenerne og utøverne. 

bottom of page