Årets instruktører

Som vanlig vil vi ha gleden av å trene karate i nydelige omgivelser med dyktige instruktører. Tradisjonstro tar Shihan Paul Lorist og Shihan Fernando Perez veien til Norge. Sammen med Shihan Lars Høquist og Shihan Tommy Edvardsen, samt flere andre norske instruktører stiller vi derfor med sterk kompetanse.

IMG_7716.jpg

Shihan Fernando Perez

6.dan

Shihan Fernando Perez kommer fra Zaragoza i Spania. Han er elev av Shihan Antonio Pinero og disse to har trent sammen i mange år. Shihan Fernando er ekstremt teknisk dyktig og har alltid skapt mange super talenter i Spania. Han er også ansvarlig for dommerpanelet under alle VM og EM som EKF/ KWF/KWU arrangerer, og har skrevet en bok om våre teknikker.

IMG_5950.jpg

Shihan Paul Lorist

6.dan

Shihan Paul Lorist kommer fra Holland og startet å trene karate i en alder av bare 12 år! Han har et stort talent innen karate og er anerkjent lærer i kampsport. I tillegg til aktivitetene i eget treningsstudio, er han aktiv for den nederlandske Karate Kyokushin Kai Organisasjonen (NKKO).

shihan-largs-hogquist-1.jpg

Shihan Lars Høgquist

7.dan

Shian Lars innførte Kyokushin til Norge i 1969. Han er Norges høyeste graderte Kyokushin utøver (7.dan) og var en av 4 grunnleggere av Kyokushin World Federation (KWF) og er fremdeles kasserer i den internasjonale organisasjonen

IMG_3857.jpg

Shihan Tommy Edvardsen

5.dan

Tommy Edvardsen har trent karate siden 1982 og er idag president i KWF Norge. Han var med å starte opp både Alta, Vadsø, Kautokeino og Kvænangen karateklubb, og driver i dag Alta karateklubb med 110 medlemmer. Han er også med på et prosjekt i Finnmark som heter Olympiatoppen, som jobber for å få frem de beste trenerne og utøverne.