top of page

Sommerleir 2019

Sommerleiren er over og vi håper alle koser seg med sommerferie. Enten de nyter været (☀️⛈?) i Norge eller har tatt turen til varmere strøk.


På årets sommerleir var det 128 påmeldte, inkludert instruktører. Dette er vi kjempe fornøyd med, og håper selvsagt å se enda flere til neste år. Vi synes det er så flott at vi får muligheten til å møtes på sommerleiren for å utveksle kunnskap, trene sammen i nydelige omgivelser og bli kjent på tvers av klubbene. Det er ikke minst veldig lærerikt å instrueres av dyktige instruktører fra utlandet som har lang fartstid i sporten. Sommerleiren tilrettelegger for en unik muligheten til å samle oss til et fellesskap – sammen danner vi og utgjør en organisasjon som skal ta vare på hverandre og karaten som sport. Det er dere som klubbledere og klubbmedlemmer som muliggjør en slik opplevelse.


I år prøvde vi noe nytt; å arrangere leiren på en folkehøyskole i Oslo. Dette ga flere fordeler som blant annet bedre soveplass og lettere for alle klubber å møtes i "midten" av Norge. Plasseringen og fasiliteten var med å dra opp kvaliteten på leiren, og ved hjelp av deres innspill håper vi å få tilbakemelding på årets plass og eventuelle endringer. Bilder fra leiren kan du se her: https://www.kwfnorge.com/galleri. Det vil også bli publisert bilder og videoer på facebook-siden vår: https://www.facebook.com/KWFNorge/

5 kjappe med presidenten i KWF Norge

Shihan Tommy Edvardsen • 5.dan • Tilhører Alta karateklubb
Shihan Tommy Edvardsen • 5.dan • Tilhører Alta karateklubb

Hva synes du om årets leir?

- Det var en veldig bra leir og jeg er veldig fornøyd. Vi var jo kjempe heldig med været! Folk var veldig positiv og hyggelig, noe som var veldig hyggelig og skapte en god atmosfære. Det var gode instruktører og jeg er veldig fornøyd med de. Jeg ønsker å takke Romerike karate som har stått i bresjen for å ordne denne leiren. Alt i alt en veldig god leir.


Vi fikk i tillegg gode tilbakemelding om Rønningen folkehøyskole. Det var spennende med en ny plass og fint at de ordnet så masse for oss. Det var ikke minst veldig deilig med ordentlige rom med senger, og at vi fikk utdelt håndduker.

Hva likte du bedre med årets leir enn fjorårets? - Det var mye bedre beliggenhet, og det gjorde det lettere for alle klubbene å møtes. Spesielt for oss som kommer nordfra. Leiren lå også greit til, som gjorde at det var lett og komme seg til og fra.

Hva er favoritt-øyeblikket ditt?

- Dan-gradering uten tvil. Den var knalltøff, og utøvere fikk virkelig kjenne det på kroppen. Det er alltid en stor opplevelse og stolt øyeblikk å dele ut en ny grad til utøvere som har jobbet hardt. Utøverne hadde høy standard og de kjempet seg gjennom smertene i kampene. Ingen ga opp. Det er jeg kjempe stolt og imponert over.


Hvilke forbedringspotensialet ser du?

- Vi ønsker å bli enda bedre på å gi god informasjon i forkant av leiren, spesielt i forhold til treningsprogram. Slik kan vi sikre at alle er forberedt på hva som kommer.

Vi ønsker å bli enda bedre å gi god informasjon i forkant av leiren i forhold til treningsprogrammet og annet relevant informasjon. Slik at alle er sikre på hva som skjer. Vi har også en del justeringer som må gjøres i forhold til tilbakemeldinger vi har fått, slik at det blir enda bedre for alle deltakere på leiren. I tillegg ønsker vi å lage et bedre opplegg for barn, og bedre tilrettelegging for barnepartiet, slik at de får maksimalt ut av leiren. Hvordan dette skal løses må vi selvsagt se nærmere på.


Har du noen ønsker for neste års leir?

- Jeg håper selvfølgelig på fint vær, hehe. Vi håper også medlemmer er like flink neste år, som de har vært i år, med å melde seg på god tid i forveien. Det ga oss mulighet til å planlegge bedre. Så der vil jeg gi medlemmer skryt.


Jeg ønsker også at vi skal bruke god tid på tilbakemeldinger slik at alle behov og ønsker blir gjennomgått og tatt til etterretning. Derfor håper jeg folk bruker tid på å svare på spørreundersøkelsen, slik at vi får mulighet til å vite hva som kan gjøres bedre. Uten tilbakemelding er det vanskelig å vite hva man bør forbedre.


 

Vi ønsker til slutt å rette en stor takk til alle som har hjulpet for å få leiren til å gå rundt, og takk til alle deltok på leiren. Vi takker også våre sponsorer: Coca-Cola, Power og Würth. Vi håper forøvrig alle husker å svare på spørreundersøkelsen om leiren: https://www.survio.com/survey/d/Y9W8L6Z3N2X1Z5F9V Hva synes du var det beste med årets leir? Legg igjen en kommentar 👇🏻

42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Informasjon om sommerleiren

Det er med et tungt hjerte at vi på bakgrunn av den usikre situasjonen vi er i nå, har tatt en avgjørelse om å avlyse sommerleiren 2020. Styret veiet risiko mot gevinsten man får ved å arrangere somme

Σχόλια


bottom of page